El Cabaret d’Adreça Desconeguda

1405 cabaret (2)Una obra epistolar, de Kressmann Taylor, que descriu la relació entre dos amics separats per l’espai i les ideologies. Max i Martin, amics i socis, s’escriuen des de dos punts oposats de l’oceà atlàntic i d’un mar d’ideologies. Les seves històries es veuran allunyades per la realitat de l’alemanya del moment i per l’esbojarrada Griselle, qui perseguint el seu somni s’endinsarà en una societat que li és hostil. `

Interpretada per Pere Bitriu Comallonga en el paper de Max Eisenstein, Òscar Vilarasau Clotet en el paper de Martin Shulse i Cèlia Vila en el paper de Griselle i acompanyats per un cor de cantaires, ballarins del Grup NEI amb la música en directe a càrrec d’Aina Plans Codina, l’obra ha estat dirigda i adaptada per Jaume Martí i s’ha representat a Artés en dues ocasions.  Primer, a l’Escola de de Música i finalment, el 7 de setembre de 2014 al Petit Casal, formant part dels actes de la Festa Major d’Artés.   Per altra banda es va exportar l’espectacle a Avinyó també.

L’obra de teatre va rebre molt bones crítiques i es va aconseguir omplir en les sis representacions que es van realitzar al poble.