AIXÒ A UN FILL NO SE LI FA, de Josep Ma Benet i Jornet

al Casal Artesenc

Moment de la representació

Tragicomèdia organitzada en 12 escenes diferents.

La Glòria és una mare possessiva capaç de tot pel seu fill. Està completament obsessionada amb el seu serial preferit: “Incest entre les vinyes”. Per altra banda ha presionat tota la vida al seu fill, en Pau, un jove mediocre i tímid, perquè es lligués a la Mireia, una biopija filla d`un empresari maliciós i promesa d`un aprenent d`empresari; en Borja.

Mica en mica el Pau es veu més i més fastiguejat per la seva mare, fins que la situació pren un rumb desconcertant amb el seu assassinat.
Glòria apareix més tard en forma d`espectre i va teixint els fils per aparellar el seu fill amb la Mireia, els quals amaguen un secret familiar que veu la llum al final de l`obra.

Aquesta lluita d`interessos i secrets es mescla amb una història d`assassinats de noies rosses, que són mostrats de forma sanguinària per la televisió, la qual es converteix en el sisè personatge de l`obra.

El grup NEI teatre apostà aquest cop per una obra complexa, allunyant-se dels productes típics d`aquestes èpoques de l`any. Una posada en escena dinàmica amb l`ajuda d`uns bons efectes especials, construeixen una obra en dos actes no apte per a tots els públics.
REPARTIMENT

GLÒRIA: Imma Pladevall
PAU: Robert Puig
MIREIA: Laia Molas
OCTAVI: Pere Bitriu
BORJA: Enric Güell
TELEVISIÓ: Ermengol Comas
EQUIP TÈCNIC

DIRECCIÓ: Pere Bitriu i Imma Pladevall
DECORATS: Dani Bañeza Soler
REGIDORIA D`ESCENA: Carme Bosch, Aina Plans, Òscar Vilarasau i Ermengol Comas.
EFECTES ESPECIALS: Òscar Vilarasau, David Cuadrado i Xavi Casas.
UTILLATGE I VESTUARI: NEI
MAQUILLATGE: Dolors Casaldaliga i …
ACOMODAMENT I SEGURETAT: NEI
DISSENY GRÀFIC: Robert Puig, Cristina Matamala i Enric Güell
LLUMS: Carles Canellas i Eduard Sellarés.
SO: Cristina Matamala i Ernest Clotet.
CARTELL: Xavier Pous

AGRAÏMENTS: Josep Simón Garcia, Jordina Casas ,Sílvia StopControl, Laia Francàs Forcada, Elisenda Paretas Carbonés, Marc Pladevalk, Anna Baró Serra, Escola Vedruna d`Artés, Escola Doctor Ferrer, Alícia Pradell Noguera, Anna Mas, Manel Serra, Ramon Jordà, Ajuntament d`Artés, RTV Artés, El Kanal Artés i a tothom qui ha fet possible aquest projecte.